قبل از اینکه کاربری بخواهد مقاله ای از سایت شما را بخواند به عنوان و خلاصه ای از توضیحاتی که برای مقاله های خود در نظر گرفته اید توجه می کند و برای اینکه کاربری روی لینک شما کلیک نماید باید از عنوان و توضیحات گویا، استاندارد و نزدیک به مقاله استفاده نمایید. برای مثال شما کلمه ای را در گوگل جستجو کرده و مشاهده می نمایید که گوگل برای هر نتیجه ای که نمایش می دهد یک عنوان و چند خط از توضیحات شما را نمایش می دهد حال برای آن که استاندارد ها و قوانین و شرایط انتخاب و استفاده بهتر از توضیحات را بدانید به شما توصیه می کنم که این مقاله ( کلیات استاندارد تگ متای توضیحات در سئو ) توسعه دیجیتال را مطالعه فرمایید.
تشخیص پشتیبانی قالب شما از متای توضیحات
اگر قالبی که از آن در سایت خود استفاده می نمایید تگ های مرتبط با سئو را دارا باشد نیازی به استفاده از افزونه و یا ویرایش قالب خود ندارید برای آنکه مطمئن شوید قالب شما از تگ متای توضیحات پشتیبانی می کند یا خیر به این روش عمل نمایید :
- ابتدا روی این لینک کلیک نمایید ( https://www.seocentro.com/tools/search-engines/metatag-analyzer.html )
- سپس آدرس یکی از مقالات خود را داخل کادر آدرس وارد نمایید
- اکنون جزئیات تگ را مشاهده می نمایید.
متای توضیحات چیست ؟
متای توضیحات یا Meta Description یکی از تگ های html هست.
<meta name=”description” content=”توضیحات مربوطه در این قسمت قرار میگیرند”>
توضیحات به مخاطب کمک می کند تا در صورتی که عنوان شما را به خوبی متوجه نشد با استفاده از توضیحات بخشی از کلیات مقاله را درک کرده و در صورت تمایل بر روی لینک مورد نظر کیلیک نماید. نوشتن یک توضیح متای کوتاه خوب کار چندان سختی نیست همین چند خط را به نحوی بنویسید که کاربران جذب مقاله شما شوند
نکاتی برای نوشتن توضیحات متای بهتر و سئوی قوی تر :
- حداقل 155 کارارکتر یا بیشتر : برای متای توضیحات اندازه دقیقی تعریف و تعیین نشده است اما گوگل میزان 155 کاراکتر را نمایش می دهد و بهتر است توضیحات شما نیز حداقل 155 کاراکتر داشته باشد تا از تمام ظرفیت اندازه متای توضیحات در گوگل استفاده کرده باشید.
- تعریف دقیق و مناسب متای توضیحات : سعی کنید محتوایی که می نویسید را مانند یک جنس در نظر بگیرید که فروشنده برای به فروش رساندن آن نیاز دارد تا به خوبی محصول را به مشتری شرح دهد تا بهترین نتیجه را بگیرد.
- جذابیت بیشتر برای مخاطب : سعی کنید تیتر و متای توضیحات را طوری تعریف کنید که مخاطب شما جذب و شیفته خواندن کامل مقاله و یا دیدن محصول شما شود.
- متای توضیحات شرح کوتاهی از کل مقاله : وقتی کاربری روی لینکی کلیک می کند انتظار دارد تا با چیزی مواجه شود که در مورد آن روی لینک شما کلیک کرده است و دقیقا توضیحات و عنوان شما مرتبط باشد نه استفاده از عناوین و توضیحات غیر مربوط .
- کلمات کلیدی محتوا : استفاده از کلمه های کلیدی یکی از مهم ترین شیوه ها برای داشتن سئوی بهتر است پس سعی نمایید کلمات کلیدی را بهتر و دقیق تر انتخاب نمایید.
- متای توضیحات اختصاصی : هر محتوا، محصول، برگه باید دارای یک متای توضیحات خاص و مرتبط با خودش باشد تا هم در سئوی شما تاثیر بسیار عالی داشته باشد هم مخاطبان با تک تک قسمت ها، محصولات و محتوای شما آشنا شوند .
دیدگاهتان را بنویسید